Keuze uit meer dan 60 vakantie accommodaties op Texel!

Vakantiehuis Veldvrede

Zeer riante woning dichtbij de Waddenzee

  • Stuifweg 60, 1794 HB Oosterend (Texel)
  • Bij de Waddenzee
  • Tot 9 personen
  • Op loopafstand van de Waddenzee
  • Riante tuin van 1700m2
  • In 2015 geheel vernieuwd
Meer info & boeken Boek uw vakantie veilig en vertrouwd bij VVV Texel!

Over Vakantiehuis Veldvrede

Vakantiehuis Veldvrede is gelegen op loopafstand van de Waddenzee in de polder 't Noorden aan de oostkant van het eiland. Het dichtstbijzijnde dorpje in de rustige omgeving is Oosterend, gelegen op ongeveer 5 kilometer. De ruime woning staat op een terrein van 5000m2 en is mede hierdoor zeer geschikt voor grote gezinnen of kleine groepen. De natuurliefhebber is hier op zijn plek met het unieke natuur- en vogelgebied Utopia op loopafstand. Tevens bent u nog geen 700 meter verwijderd van de dijk met prachtige uitzicht over de Waddenzee.

Indeling en inrichting van Veldvrede

De vrijstaande woning is geschikt voor 8 personen. Op de begane grond van het in 2015 gerenoveerde Veldvrede zijn de woonkamer en keuken met o.a. vaatwasser, oven, magnetron en 5 pits inductie kookplaat gesitueerd. Daarnaast zijn de douche, toilet en twee slaapkamers op de begane grond te vinden. Op de eerste etage zijn nog eens twee slaapkamers met in totaal vijf eenpersoons bedden.
De zeer ruime tuin met o.a. trampoline en voetbaldoeltjes biedt u veel rust en privacy en is zeer geliefd bij kinderen om in te spelen.