Keuze uit meer dan 60 vakantie accommodaties op Texel!

Vakantiehuis Het Raadsel (Oosterend)

Vrijstaand huisje in landelijke omgeving nabij Oosterend

  • Oosterweg 22, 1794 GL Oosterend (Texel)
  • Bij de Waddenzee
  • Tot 5 personen
  • Fraai uitzicht op Waddendijk
  • Vloerverwarming beneden
  • Pas gerenoveerd
Meer info & boeken Boek uw vakantie veilig en vertrouwd bij VVV Texel!

Over Vakantiehuis Het Raadsel (Oosterend)

Het Raadsel is een vrijstaand vakantiehuis landelijk gelegen op ongeveer 1 kilometer van Oosterend. Het staat aan de polder Het Noorden, niet ver van de Waddendijk en kenmerkende Texelse natuurgebieden als De Bol en De Schorren.
Oosterend is een pittoresk Texels dorpje gebouwd rond één van de oudste kerken van Nederland. Het dorpje ligt met historisch centrum centraal op het eiland. Afstand tot de Noordzee en het strand is ongeveer 7 kilometer.

Indeling Het Raadsel

Vakantiehuis Het Raadsel is geschikt voor vijf personen. De onlangs gerenoveerde woning heeft een knusse woonkamer met televisie en DVD speler. Vanuit deze ruimte stapt u zo het terras op en geniet u van een landelijk uitzicht op de dijk. De open keuken is compleet ingericht met onder meer een vaatwasser, fornuis met oven, Senseo apparaat en keukenmachine. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Hier vindt u bovendien een douche en een separaat toilet.
De slaapkamers zijn terug te vinden op de verdieping. De eerste slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, de andere over drie. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt! Beide slaapkamers hebben een eigen wastafel.
Uw huisdier is toegestaan in vakantiehuis Het Raadsel. Bovendien beschikt u over een gratis draadloze internetverbinding.