Keuze uit meer dan 60 vakantie accommodaties op Texel!

Groepsverblijf Fekonsieskuur (De Koog)

Fraai gelegen groepsverblijf op 2 km van De Koog

  • Pelikaanweg 75B, 1796 NP De Koog (Texel)
  • In een buitengebied
  • Tot 40 personen
  • Mooi gelegen aan de rand van het bos
  • Speelveld met goaltjes en volleybalnet
  • Gratis draadloos internet!
Meer info & boeken Boek uw vakantie veilig en vertrouwd bij VVV Texel!

Over Groepsverblijf Fekonsieskuur (De Koog)

Het ruime groepsverblijf Fekonsieskuur ligt pal naast een groot dennenbos twee kilometer ten zuiden van De Koog. De groepsaccommodatie biedt onderdak aan maximaal 40 personen. Afstand tot het Noordzeestrand is ongeveer één kilometer, maar ook populaire daguitjes als Ecomare en zwemparadijs Calluna zijn niet ver weg.
De Koog is een toeristisch badplaatsje met diverse restaurants, winkels en een supermarkt. Afstand tot de haven van Texel is ruim 10 kilometer.


Indeling en ligging Fekonsieskuur

Groepsaccommodatie Fekonsieskuur heeft een eigen plekje op het terrein van de eigenaar. De open keuken is van alle gemakken voorzien: een groot gasfornuis met 8 pitten, pannen, borden en bestek, maar ook twee koelkasten. In de zitruimte beschikt u over een radio met CD-speler en flatscreentelevisie met DVD-speler. Daarnaast is er nog een eet- en recreatiezaal met een groot projectiescherm. In het verblijf is gratis draadloos internet aanwezig!

Slapen doet u op een stapelbed (voorzien van kussen en matras) in één van de twee slaapzalen. De sanitaire ruimte bestaat uit vier douches, vier toiletten, twee urinoirs en diverse wasbakken.

Buiten het verblijf treft u een op het zuiden gelegen terras met tentdak. Er is tevens een ruime speelweide aanwezig waar naar hartenlust gesport en gespeeld kan worden. De goaltjes en het volleybalnet staan al klaar.

Op het terrein zijn huisdieren en open vuur niet toegestaan. Er is voor 12 auto's gelegenheid tot parkeren.