Keuze uit meer dan 60 vakantie accommodaties op Texel!

Vakantiehuis 't Melkhuisje (De Koog)

Karakteristiek vakantiehuis nabij De Koog

  • Pontweg 220, 1796 ME De Koog (Texel)
  • In een buitengebied
  • Tot 6 personen
  • Prachtig Texels uitzicht
  • Centrale ligging op het eiland
  • Draadloos internet
Meer info & boeken Boek uw vakantie veilig en vertrouwd bij VVV Texel!

Over Vakantiehuis 't Melkhuisje (De Koog)

Op ongeveer 2 kilometer van badplaats De Koog staat het vakantiehuis 't Melkhuisje. Vanuit deze vakantiewoning heeft u een adembenemend weids uitzicht over de Texelse velden, maar bent u tegelijkertijd op fietsafstand van het Noordzeestrand.
't Melkhuisje is gelegen op een rustig plekje aan de rand van De Koog. Gezellige terrassen, restaurants, toeristische winkeltjes en supermarkten zijn dus in de buurt. Door de centrale ligging heeft 't Melkhuisje een ideale locatie om de rest van het Waddeneiland Texel te ontdekken!


Indeling van 't Melkhuisje

't Melkhuisje is geschikt voor 6 personen en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 100m2. Beneden treft u de woonkamer met zitje en televisie en een compleet ingerichte open keuken met o.a. een combimagnetron en vaatwasser. Ook de eerste slaapkamer met wastafel en een separaat toilet zijn beneden. Op de verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Er is op de benedenverdieping en badkamer vloerverwarming aanwezig.

De grote tuin en het terras bereikt u via de openslaande deuren in de woonkamer. Daar geniet u van een weids uitzicht over de kenmerkende Texelse velden.
In 't Melkhuisje beschikt u over draadloos internet en kan geparkeerd worden bij het vakantiehuis. Huisdieren zijn niet toegestaan.